Download toegangskaart

DNK Assen

DNK is een bruisend podium in het centrum van Assen. Een geweldige plek voor een ontmoeting en inspiratie. Modern, fris en voorzien van alle faciliteiten. Tijdens PD Drenthe worden onderstaande ruimtes op een speelse manier ingericht als presentatieruimtes, netwerkpleinen en terrassen. De keynote speaker vindt plaats in de Grote Zaal (859 personen) en ook de Rabo Zaal (222 personen) zal een bijdrage aan het programma gaan leveren.

TheaterCafé

Het TheaterCafé is een mooie, open ruimte, met een hoog plafond en een karakteristieke bar. De ruimte wordt inricht met deelnemende partijen, sponsoren én een klein theater. In het verlengde van de ruimte bevindt zich de Nivo Foyer en de Rabo Zaal. Daarnaast biedt het TheaterCafé toegang tot de Unica Lounge, het Souterrain en de Grote Zaal.

TheaterCafé

Souterrain

Het Souterrain is een grote ruimte waar het bezoek binnen komt, en dat zich bevindt onder het TheaterCafé. Ook bevindt zich hier de grote, makkelijk toegankelijke, bewaakte garderobe. Het souterrain biedt doorgang tot het podium van de Grote Zaal. De trappen bieden directe toegang tot het TheaterCafé en vanaf daar is het eenvoudig doorlopen naar de Nivo Foyer, Unica Lounge en Rabo Zaal. De vele nisjes, banken en gangen worden speels ingevuld met deelnemende bedrijven en een klein sprekerstheater.

Souterrain

Nivo Foyer

Als een punt zweeft de Nivo Foyer boven de grote open ruimte van de bibliotheek. De Nivo Foyer heeft een ruimtelijk, open en licht karakter. De Nivo Foyer ligt in het verlengde van het TheaterCafé en is ideaal in combinatie met de Rabo Zaal. De Nivo Foyer leent zich ideaal om een combinatie te maken tussen een sprekerstheater en een aantal sterke partijen.

Nivo Foyer

Unica Lounge

De Unica Lounge is via de trap vanuit het TheaterCafé te bereiken, heeft een eigen prominete bar en een stijlvolle uitstraling. Vanaf de 6 meter hoge 'duikplank', die uitsteekt over de bibliotheek, krijg je eveneens een prachtig kijkje over DNK.De Lounge biedt een ideale mogelijkheid om een subthema uitgebreid onder de aandach te brengen, maar leent zich tevens goed als netwerk- en bijeenkomstenruimte. De Lounge wordt ingericht met een theater waar bijpassende bedrijven bij gezocht worden.

Unica Lounge