Download toegangskaart

Futurist Richard van Hooijdonk opent 2e editie PD Drenthe

Dinsdag 31 maart

Het nieuwe decennium is nog maar een paar dagen oud en we staan aan de vooravond van grote veranderingen, waarbij ons leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Nieuwe technologieën hebben impact op alles wat we gaan doen. Hier moeten wij onszelf en onze bedrijfsmodellen goed op voorbereiden én aanpassen. 

Daarom zijn we ontzettend trots dat we voor de opening van de PD Drenthe op 31 maart in Assen - dit jaar in het teken van FutureProof- internationaal topspreker, trendwatcher en futurist Richard Van Hooijdonk mogen verwelkomen. Richard zal een inspirerende lezing geven over het Bedrijf van de Toekomst, zodat we dit decennium tot 2030 #FutureProof tegemoet kunnen zien! 

Richard van Hooijdonk is de afgelopen jaren een graag geziene gast in diverse mediaprogramma’s van RTL nieuws, BNR nieuwsradio en De Financiele Telegraaf. Ook presenteerde hij op BNR nieuwsradio zijn eigen programma Mindshift, schreef hij het boek De Wereld van Morgen en wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan zijn nieuwste e-book ‘25 Trends voor 2020’.

Richard spreekt veelvuldig bij topbedrijven als Google, Unilever, Ahold, Ziggo, Heineken, Rabobank en op diverse (internationale) congressen. Tevens heeft hij een chip in zijn lichaam laten plaatsen, om te leven wat hij verkondigt. Een echte futurist dus!

Aanmelden