Download toegangskaart

Hoe financier je jouw ondernemingsplannen?

Dinsdag 31 maart

Ik Ben Drents Ondernemer organiseert in 2020 een zevental bijeenkomsten onder de titel ‘Financieringstafel Drenthe’ om ondernemers met financieringsvraagstukken te ondersteunen. Hier krijg je antwoord op vragen als: Hoe financier je jouw ondernemingsplannen? Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je rekening mee houden? Tijdens deze bijeenkomsten kan jij je financieringsvraag voorleggen aan financiers en ontvang je advies over hoe je je financieringsvraag het beste in kunt vullen. Je krijgt feedback op je plannen en in sommige gevallen ook het aanbod om de financiering van je plannen bij één of meerdere aanwezige financiers te regelen. De ‘Financieringstafel Drenthe’ wordt samen met de Rabobank, ABN-AMRO, RVO, SNN, Flinc, MKB-fonds Drenthe en Kredietunie Drenthe georganiseerd.

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met adviseur Raymond Bosch. Ook is hier meer informatie over de financieringstafels te vinden. Of kom tijdens de PD naar de stand van Ik Ben Drents Ondernemer en ga met de adviseurs in gesprek. Uiteraard adviseren zij over de financieringstafel, maar je kunt ook bij onze adviseurs terecht voor alle andere vragen die je over je onderneming hebt.

Ik Ben Drents Ondernemer

Het midden- en kleinbedrijf is belangrijk voor onze economie. Ook jij maakt daar deel van uit. Wij willen jou als Drents ondernemer een extra steuntje in de rug bieden, in welke fase van ondernemerschap jij ook zit. Dat doen we in de vorm van bijeenkomsten, webinars, workshops, telefonische ondersteuning en vouchers. Ik Ben Drents Ondernemer is een initiatief van de provincie Drenthe in samenwerking met onder meer de NOM, het MKB-fonds en de Drentse gemeenten, voor Drentse ondernemers met ambitie.