Download toegangskaart

Hoe kan Augumented reality de definitie van persoonlijke relaties veranderen?

Woensdag 11 maart

Hoe kan Augumented reality de definitie van persoonlijke relaties veranderen? En wat voor kansen biedt dit jouw organisatie? Digital Reflex vertelt jou hier alles over tijdens de PD Drenthe.

Augmented Reality is een techniek waarbij je via bijvoorbeeld een App op je telefoon of via een AR-bril, 3D-objecten in de echte wereld kunt plaatsen. Een groot voordeel van AR ten opzichte van VR is dat je bij AR de echte wereld gewoon blijft zien. Een bekend voorbeeld van AR is het spel Pokémon, waarbij je 3D-projecties van de characters uit de game kunt vangen, maar de mogelijkheden van AR gaan al veel verder en organisaties kunnen hier hun voordeel mee doen.

AR-techniek stelt ons in staat om de virtuele wereld zichtbaar te maken. Digitale beheeromgevingen zweven in de lucht en bewegen met ons mee. Verbonden met alles om ons heen. Wat voor impact dit heeft op onze manier van denken, beleven en doen ontdek je allemaal tijdens PD Drenthe.

Digital Reflex geeft tijdens de PD Drenthe een aantal keren een inspiratiesessie over de ontwikkeling van relaties in de digtale (3D) wereld. Verder zijn er meerdere AR demo’s te bekijken en proberen in diverse gebruikersscenario’s.

Vind jij dit interessant?

Kom dan naar PD Drenthe en bezoek de stand van Digital Reflex.