Download toegangskaart

PD Drenthe geannuleerd i.v.m. coronavirus: Event wordt verplaatst naar Promotiedagen op 10 en 11 november

Dinsdag 31 maart

Het RIVM heeft zojuist bepaald dat alle evenementen in Nederland, waar meer dan 100 personen samen komen, tot en met 31 maart 2020 definitief worden afgelast.

Wij zijn daarom genoodzaakt de PD Drenthe van 31 maart te annuleren. Deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

UPDATE:

Door het coronavirus en de opgelegde maatregelen vanuit de overheid moesten ook wij de  PD Drenthe van 31 maart in DNK Assen cancelen. De voorbereidingen voor de Promotiedagen Noord Nederland waren echter ook al in volle gang, waardoor wij de deelnemers van de PD Drenthe onder dezelfde voorwaarden mee laten doen op 10 en 11 november in Martiniplaza Groningen.

Directeur Michel Elzinga geeft dan ook aan; ‘we wilden alle deelnemers aan de PD Drenthe 2020 in deze onzekere periode een passende oplossing bieden, zodat iedereen hierdoor zo min mogelijk schade zou ondervinden. Er zal een prachtig platform op de Promotiedagen worden gecreëerd zodat Drentse deelnemers goed vertegenwoordigd zijn op hét Businessevent van Noord-Nederland

Meer over de Promotiedagen